Scala Probe

Resonantie/frequentie apparaat

Goedemorgen Jacob,

Zoals beloofd:

Ik gebruik al een tijdje goudwater en ormus, boron en yonav, maar ik wilde ook mijn leefomgeving verbeteren door meer goede trillingen in mijn woning te hebben, zoals de aardetrilling, Rife enz. Ik had er al veel over gelezen, vermits ik een voormalig kankerpatiënt ben, interesseer ik mij wel aan dit soort alternatieve therapieën.

Ik slaap sinds een jaartje ook geaard, wat voor mij een meerwaarde betekende voor mijn nachtrust, maar het probleem niet volledig oploste.Ik zocht verder…Aldus kocht ik vorige maand de Etmitis bij Jacob, ben hem zelf gaan ophalen in de praktijk met tasje thee en gezellige kennismaking. Daar kon ik ook een ander toestel testen, de ScalaProbe.

Natuurlijk zijn al deze aankopen best wel prijzig en je kent het resultaat niet voor jezelf. Ik probeerde dus eerst de Etmitis. Al na twee dagen zagen mijn planten er beter uit en mijn huis leefde meer, straalde, mijn mineralen blonken ook terug, waren wat dof geworden,vandaar dat ik concludeerde dat dit voor mijn eigen cellen uiteraard positief zou inwerken.

Vermits ik nu een verbetering teweeg had kunnen brengen in mijn leefruimte dacht ik bij mezelf, ik koop de ScalaProbe (toestel dat ik testte tijdens mijn bezoekje) ook. Ik had nu wel echt vertrouwen in de trillingen van de toestellen en was ervan overtuigd dat dit weer een meerwaarde in mijn quest naar gezondheid kon betekenen. Ik heb de ScalaProbe nu een weekje en leg hem in mijn zetel naast mij als ik T.V kijk en dacht waarom eens niet naast mijn bed leggen als ik ga slapen…. Want dat is namelijk al jaaaaaren een groot drama (sinds de menopauze), naargelang welke supplementen ik neem of trillingen van buitenaf aanwezig zijn, kan ik mijn slaap niet vatten in mijn bed. Hoogst frustrerend en ongezond. Vanaf de dag dat ik de ScalaProbe naast mijn bed heb gelegd slaap ik terug alsof ik kind was, zeer vast, maar daarom niet langer, en wordt uitgerust wakker.

Ik zie het als een uiteindelijke beloning omdat ik nooit toegegeven heb aan pillen en nooit opgegeven heb andere oplossingen te vinden. Ik heb al veel met stralingen, trillingen en energieën te maken gehad, maar die nulpunt energie doet wonderen voor mij , ik voel me overdag ook meer bij mezelf, eigenlijk zoals je je hoort te voelen!! Ik heb lang getwijfeld om de zoveelste energetische aankoop te doen, maar als er 1 ding is dat ik niet meer kan missen in mijn leven is het de ScalaProbe wel, mijn beste aankoop EVER …. Zilver is voor de Etmitis en brons voor mijn kind…(valt dan toch nog juist in de prijzen haha)…

Groetjes,