Ervaring met Goudwater, colloidaal goud, colloidaal goudwater, White Powder Gold, introvert, verlegen

Mijn moeder knapt ervan op, ik voel me er goed bij maar mijn dochter die lijkt totaal getransformeerd. Ik heb nog gedacht dat het toeval was dat ze in de periode waarmee ze met goudwater begon zo ontzettend begon te veranderen maar het lijkt me toch echt aan het goudwater te liggen. Ze was erg verlegen, introvert, leren was lastig terwijl ze slim genoeg is, zichzelf staande houden op school in een groep van 30 kinderen was lastig……. Als je haar nu ziet; je gelooft je ogen niet. Ze lacht, kliert (ja,ja…), zit lekker in haar vel, praat volop….. De begeleider van Opdidakt waar ze bijles krijgt was verbaasd over hoe hard ze opeens vooruit gaat! Alle reden dus om hiermee door te gaan.

Ja mijn man en ik moeten er soms om lachen als we haar bezig zien, ongelooflijk! Ontroerend is het ook, fijn dat het zoveel beter met haar gaat!

Bedankt weer Jacob!

Groetjes M