Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Bericht inhoud: 18-5-2016

Geachte heer, mevrouw,

Ik gebruik sinds eind vorig jaar uw goudwater en was verrast over het positieve effect ervan ondanks dat ik met 1 druppel moest beginnen en daar al behoorlijk ziek van was en heftige immuunreacties heb gehad de eerste maanden (waaronder dikke plakkaten op mijn armen, iets dat ik nog ken van behandeling bij een professor met immuuninjecties. Maar het bracht ook binnen een paar dagen gebruik van die ene druppel de bloeddoorstroming op gang en ik had voor het eerst sinds jaren weer warme voeten en handen! Niet constant, maar tegen het einde van de dag en de duur ervan werd met de dag langer. Ook vocht vasthouden werd langzaam minder etc. Ik ben zeer ernstig ziek, dus eea duurt aardig, maar ik ben ontzettend blij dat ik dit gevonden heb. Ik heb het al op kunnen bouwen naar 3ml per dag.

Nu heb ik binnenkort een nieuwe verpakking nodig en omdat ik aan het kijken was voor iemand die geïnteresseerd is in het goudwater of iets vergelijkbaars, zag ik de Vitality Gold Formula.
Vanwege wat daar in zit dat mij aanvullend ook zeer goed zou kunnen helpen (de stamcelvermeerderaars, de algen etc) vroeg ik me af of ik daar misschien ook op over kan gaan, of evt. een combinatie van het Goudwater en de Vitality Gold Formula zou kunnen gebruiken. Omdat ze – hoewel natuurlijk ook aardig wat overlap – ieder unieke dingen hebben waar ik erg in geïnteresseerd ben en dus het liefst beide (ik heb een ALS-achtige ziekte en daarbij schijnen stamcellen bijzonder goed te kunnen zijn).

Ik hoor graag of en wat u kunt adviseren, maar ik wil u ook enorm bedanken voor zo’n bijzonder product!!!
Hartelijke groet,

M