Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Hallo Jacob,

Ik ben S. B een vriendin van I en M.

I vroeg aan mij of ik jou een mail wilde sturen over hoe het gaat met mijn vader die Colloïdaal goud water gebruikt en parkinsonisme heeft of wat ook wel lowbody dementie genoemd word.

De eerste week zijn we voorzichtig begonnen want hij reageert vreselijk op allerlei medicijnen dus 2x een klein theelepeltje per dag van ongeveer 1a 2 ml.Dit nam hij in de ochtend en eind van de middag in. In het begin werd hij s’ochtends duizelig en daar nam hij gember wortel voor in wat direct helpt. Na 2 dagen ging dat beter en begon z’n stem helder te klinken.(normaal bijna niet te verstaan zo zacht ) en ook het praten ging iets beter. De derde dag praatte hij vloeiend en het lopen ging ook vlotter(normaal schuiven en vaak bevriezen). Na de derde dag werd elk stukje lopen groter en beter en ook de spraak, helaas het slapen wat hij heel slecht doet ging niet beter maar je kan niet alles hebben.  Dag 7 ging het ineens minder dus dachten we hij kan wel meer hebben en de dosis verhoogt naar 3 theelepels, Dat ging iets beter dus dachten we nemen grotere theelepels ongeveer 3 ml per lepel.

En helaas dit ging fout, alsof hij een overdosis heeft gekregen hij was helemaal de weg kwijt.   Ze zijn toen gestopt en na anderhalve dag was hij weer een beetje bij Wat een tegenvaller en dat nadat het zo goed begon.

Die week moesten ze naar de neuroloog en daar vertelde ze het hele verhaal van begin tot eind en de neuroloog is het gaan opzoeken en wilde dat hij dit 3 weken toch weer ging proberen en dan veel langzamer opbouwen en zonder andere medicijnen.

Hij is nu 4 dagen weer op 2 kleine theelepels en dat gaat weer vooruit, hij loopt weer een aardig rondje, praat weer duidelijker en hij lijkt zelfs iets beter te gaan slapen. Hij heeft zelfs op de hometrainer gezeten bij de fysiotherapeut die z’n ogen uit keek. Nu alleen vreselijk hopen dat het zo goed blijft gaan.

De neuroloog heeft aangeraden om de eerste week niks te veranderen en als we het opvoeren dan per ml per week ook adviseerde ze om U te bellen voor evt advies maar mijn vader wil dit niet. Ik heb wel toestemming om dit te mailen want wilde niet zijn verhaal vertellen zonder hun medeweten. Mn vader is na al dat ge dokter bang voor alles wat hij moet innemen zelfs homeopathische medicijnen vallen verkeert op de gember wortel na dus ik snap hem ook wel.

Ik hoop van harte dat hij door het goud water een iets beter leven krijgt al zijn het maar kleine verbeteringen. Hij zat nl een paar weken geleden alleen maar in zijn stoel dus de wandelingetjes zijn al zo fijn al is het maar een rondje om het huis.

Beste Jacob ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.

Mvg S. B