Een verhaal van een mevrouw van 70 jaar die dacht dat het leven voor haar was afgelopen, ze is inmiddels na enkele behandelingen weer instaat om een keer of 8 per dag 45 trappen te klimmen. De internist wilde dat ze een rolator kreeg, dit is nu niet meer nodig.

Voor vijf jaar terug hebben ze een spierziekte en fibromyalgie ontdekt. Ik heb vier jaar 12 prednison per dag moeten nemen. Omdat ik zo’n verschrikkelijke pijn had en het bloed was ook niet inorde. Toen werden de pijnen wat minder. Maar moest toch nog pijnstillers erbij nemen. Na vier jaar moest ik de prednison afbouwen en toen kwamen die verschrikkelijke pijnen terug. Kon haast niet meer lopen zo’n pijn had ik in de heupen en benen. Mijn hele lichaam deed pijn.

Nu vanaf dat ik bij Jacob in behandeling ben kan ik weer goed lopen en al mijn werk weer doen. Kan s’nachts weer doorslapen en weer heerlijk veel energie. Ik hoef niet meer bij de revalidatie arts terug te komen. Ik hoef geen pijnstillers meer te nemen en ik, voel mij nou een heel ander mens.

Annie D te K