Beste Jacob,

In Mei-Juni kreeg ik buikklachten en ben naar mijn huisarts gegaan. De dokter ga met zetpillen, maar de pijn bleef. Een dag daarna had ik bloed bij de ontlasting. De dienstdoende arts stuurde me direct naar het ziekenhuis.

Ik kreeg een maag, dunne- en dikke darm onderzoek. Volgens de internist was daar niks mee aan de hand. De pijn was ontzettend erg, ik viel 12 kilo af en durfde niet meer te eten.

Drie weken heb ik zo gelegen met pijnstillers en later morfine en was erg verzwakt.

Onze kinderen zijn naar de huisarts gegaan en zeiden dat dit zo niet door kon gaan. Diezelfde middag kwam de huisarts naar mij kijken en maakte meteen een afspraak met de internist.

De internist zei tegen de huisarts dat hij zelf gefrustreerd raakte omdat hij niet kon vinden wat ik mankeerde. Toen werd er een echo gemaakt van de dikke darm. Wat bleek toen: Ik had een kwaadaardige tumor in de dikke darm en drie van de vijf klieren waren aangetast. Hierop volgde een operatie. Daarna vonden ze het verstandig om een chemokuur te doen, de eerste week iedere dag en daarna 21 weken eens per week. Dat wilde ik niet en kwam via mijn dochter Ria bij jouw terecht voor Resonantie Therapie. Hier ben ik enorm van opgeknapt en ben weer net zo goed als voor mijn ziekte.

Ik ben helemaal niet moe meer en doe alles weer. In 6 maanden tijd ben ik van 54 kg naar 65 kg gegaan. Bij de eerste behandeling al kreeg ik enorm veel energie. Ook mijn man stond erachter en samen hebben wij het volste vertrouwen in jou en de therapie die jij aan de mensen geeft.

Jacob, bedankt voor alles, ik heb mijn leven weer terug en hoop dat je nog veel mensen mag helpen. Bedankt !

Groetjes,

Mevr. E