Pessimist, depressief, bloed doorstroming, verbetering gezichtsvermogen en gehoor problemen.

Mag ik even een paar “slechte “dingen van mezelf op noemen.
Ik ben een negatief persoon vaak zwartkijker en pessimist, zwaar op de hand.

Vandaag realiseer ik mij een paar POSITIEVE veranderingen die ik NA mijn eerste en tweede bezoek aan Veldhoven op een rijtje zet.
En die ik me na de 2 ervaringen van gisteren op papier zet.

1e
op 8/4 heb ik een fietsproef gedaan voor hartfunctie.
Op 21/4 werd ons door cardioloog meegedeeld dat de fietsproef , voor de bypasses een nucleair onderzoek wettigden omdat er doorstromingsproblemen zouden zijn ( bij 30% van de operaties kwam dat later voor). Omstreeks die tijd was ik wegens zelf alle medicijnen stop zeer depressief. Uiteraard kreeg ik gelijk medicijnen om dit om te keren. EN een afspraak voor een nucleaire fiets/hartproef.
Op 20 Mei was mijn eerste bezoek aan Veldhoven .
Op 8-9/6 heb ik de fiets/hart proef/onderzoeken gehad.
Op 22/6 kregen wij de uitslag : geen zorgen de doorstroming was nog 58 % en ik mocht 2 jaar wegblijven !!

2e
Ik heb de medicijnen om positief te worden in korte tijd naar
NUL terug kunnen brengen.met accoord bevinding van de huisarts.

3e
Mijn ogen zijn in Januari GETEST omdat er na het loslaten van 1 anti kraslaag gratis (3) nieuwe glazen besteld moesten worden. ( 3brillen– 1 zonnebril op sterkte 1 computerbril 1 normale bril actie Menzis) Vorige week hebben ze nog 2 nieuwe glazen in mijn gewone bril geplaatst, wegens een schoonheids foutje hunnerzijds wat ik ontdekte.
Vrijdag ben ik weer geweest omdat ik wat raar in mijn hoofd was na 1week. met de nieuwe glazen en ik HET zelf nergens anders aan toe kon schrijven.
Er werd een nieuwe oogtest gedaan ….en oorzaak is dat mijn BEIDE ogen beter zijn geworden !!!
Dus de glazen moeten minder sterk worden.(overigens in 3 brillen GRATIS vervanging !

4e
’s middags op de braderie hier stond een auto van Beter Horen ,nu was ik daar dit voorjaar in de winkel geweest en na de test moest ik later terug komen omdat ze gehoorverlies toeschreven aan een prop in mijn oor,ze gaven daar een brief voor de huisarts voor mee doch die had ff geen tijd voor uitspuiten en van uitstel komt afstel.
De gehoortest op de braderie gaf een POSITIEF beeld !! Beide oren bleven in het groene veld , alleen het rechter oor miste de hoge tonen.
Ik besprak mijn ervaringen met de begeleider waarop hij mijn beide oren inwendig onderzocht en geen ongerechtigheid ontdekte maar mijn trommelvliezen duidelijk kon zien !

Is dit ALLEMAAL toevallig ? IK denk van niet.

Dit is wat ik mij realiseerde vanmorgen (om 5 uur) en die ik ff op een rij gezet heb.
“Het kwartje is dus nu pas gevallen

Groeten en goed weekend , j h