Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

december 2013

Bester Jacob

Een jaar geleden heb ik een kunstgewricht in mijn grote teen gekregen, daarna bleef ik veel pijn bij het lopen houden, toen bleek dat mijn sesambotjes ( onder het kunstgewricht) verschoven waren, dit was een veel voorkomende complicatie na de plaatsing van het kunstgewricht in mijn teen( het is nog experimenteel) hier ben ik ook aan geopereerd.

Daarna bleef ik pijn houden bij het lopen, elke stap deed zeer, zelf had ik het idee dat er een ontsteking zat en heb dit ook tijdens een controle bezoek gemeld, maar de orthopeed zei: het ziet er niet naar uit dat het een ontsteking is, want bla,bla,bla.

Na een langere periode goud te hebben gebruikt merkte ik opeens dat het lopen veel beter ging en is de ontsteking verdwenen, ik kan nu vrij probleemloos lopen terwijl ik eerst nog geen 100 meter zonder pijn kon lopen.

Ik wens jullie een fijne dag en tot ziens.

M