Beste Jacob,

Graag wil ik je vertellen over mijn ontwikkelingen m.b.t.mijn darmkanker. In augusus 2010 werd ik geconfronteerd met een darmafsluiting. Hieraan moest ik worden geopereerd. Na de operatie werd mij ten stelligste chemotherapie aanbevolen door zowel de huisarts als de oncoloog. Ik heb dit geweigerd, omdat ik niet anders zie dan dat mensen na chemo binnen ca. 3 jaar overlijden.

Omdat het heel wel denkbaar is dat ik metastasen zou hebben als gevolg van de operatie heb ik een orthomoleculair arts geraadpleegd en vervolgens aan de biologische voeding en voedingssupplementen gegaan. Bij de eerste na controle bleek dat ik nog veel poliepen in mijn darmen had, waaronder een met onrustige cellen, die dus wederom kanker kan veroorzaken. Deze poliep zou er wederom met een operatie uitgenomen moeten worden. Echter ik vond op internet jouw site. Ben een aantal keren bij je geweest en behandeld met het apparaat op de plaatsen waar die poliep zit. Na ca. 6 weken ben ik wederom gecontroleerd op de beruchte poliep, echter er was niets meer te vinden, alleen een klein geel plekje.

Uit de biopt die van dat plekje genomen is bleek dat de onrustige cellen verdwenen waren, ook waren er geen poliepen meer aanwezig. Sinds ik jouw Centrum bezoek voel ik me beter, min haaruitval ik gestopt, het is zelfs dikker geworden, mijn oogdruk is wederom op het niveau van 10 jaar geleden en ik voel me veel beter. Kortom de energy healing heeft mij niet alleen van een operatie afgehouden, maar ook mijn hele welzijn terug gebracht.

Het fijnste van alles is dat ik geheel genezen ben, dit binnen de tijd die voor chemo staat. Ik hoop dat je op deze manier nog vele vele jaren doorgaat om mensen op zo’n plezierige manier te helpen.

Met vriendelijke groet van
Mevr M. W. P