Beste Jacob,

Per juni 2006 las ik in de krant jullie advertentie. Ik of had Posttraumatische dystrofie.

Mijn lopen was moeilijk en had ’s nachts veel pijn aan mijn voet. Ben een half jaar onder behandeling geweest. Zelf doe ik al die tijd ook aan fitness en hou mezelf goed in beweging, maar ik dacht bij mezelf dit moet ik ook proberen. Dus jullie therapie ook geprobeerd. En moet zeggen het heeft me goed gedaan.

In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen. Had veel slaap, misselijk, pijntjes staken de kop op. Naarmate ik meer was geweest, begon ik mij steeds beter te voelen. De therapie ben ik af gaan bouwen. Op het moment ben ik klachten vrij. Zeker een hele verbetering. Wil bij deze iedereen aanraden dit te proberen. Zeker wat de energie teweeg brengt. Het geeft enorm veel rust!

Mocht het weer nodig zijn meld ik me weer direct.Met vriendelijke groet

M. van S
Te E