Alvleesklierkanker, pancreaskanker.

Deze brief is vertaald van uit Engels naar Nederlands.

Beste Jacob, 28-4-2016

Ik zou willen beginnen met te zeggen dank je voor jouw hulp en advies toen ik je terug belde in juni vorig jaar en ook voor uw geweldige hulp en ondersteuning in de Auror Scalar Technology kliniek omdat de begin van de reis van deze ziekte te bestrijden. Vanaf het begin zijn er vele wendingen in de weg die leidt ons naar onze huidige locatie in het Nederland.

Het begon allemaal terug maart 2015 op het Isle of Man toen mijn vrouw werd gediagnosticeerd met Alvleesklierkanker, pancreaskanker. Ze adviseerde dat er niets was dat zij zouden kunnen doen op het eiland en mijn vrouw werd gestuurd voor verder onderzoek naar een specialist in alvleesklierkanker ( pancreaskanker) in Liverpool UK. De fouten die eerder zijn gemaakt, tijdens en na deze overgangsperiode waren enorm met vele weken als gevolg van verspilde incompetentie meestal, maar niet geheel van uit de kant van Isle of Man. De uitkomst was dat mijn vrouw een grote tumor van 2.7cm in haar alvleesklier had, die was onbehandelbaar voor chirurgie of radiotherapie, vanwege de ligging en slagaders voeden van belangrijke organen etc.

De Oncoloog zei dat mijn vrouw nog ongeveer 6 maanden te leven had en adviseerde Chemotherapie, genaamd Folfirinox waarin hij zei dat deze zeer heftig was en het zou mijn vrouw echt heel ziek zou kunnen maken en het zou haar leven verlengen voor maar een paar weken! Hij geadviseerde dat mijn vrouw zou moeten beginnen met het opbouwen van zichzelf (immuunsysteem) met room gebak, zuivel producten zoals volle melk en room, kleverige broodjes en suikerhoudende drankjes etc. Hij bood ook een aantal klinische studies die op dit moment liepen.

De schok en de manier waarop mijn vrouw werd behandeld door de zogenaamde medische professionals was verschrikkelijk en we wisten meteen dat dit niet de weg was om in te slaan. Je hoeft slechts rond te kijken in de wachtkamers van de ziekenhuizen en klinieken die we bezochten en zie de zieke en stervende mensen daar uren wachten op hun vertraagde afspraken. Het was zo duidelijk dat het systeem was gebroken en het niets kon doen voor de arme zielen in hun toestand. Het was een echte eye-opener voor mij en ik wist meteen dit was zeker niet voor ons. We waren zeer gelukkig om steun te hebben, tot in juni 2015 en de steun krijg van een goede Homeopathische vriend spreekt op het eiland en diverse andere lokale alternatieve gezondheid beoefenaars. We veranderden onze levensstijl en probeerden dit mogelijk met een gezond dieet. In juni betaalden we ook een bezoek de Balanced Health Clinic in Peel, Isle of Man, ze adviseerden over supplementen om te gaan met het dieet en de homeopathische behandelingen. Mijn vrouw voelde dat met de agressieve aard van haar kanker werden we niet genoeg doen. EEN Kinesiologist op de Balanced Health Clinic gesuggereerd dat we meteen moesten gaan naar de Auror Scalar Technology Clinic in Veldhoven in Nederland.

Ik belde de kliniek in Veldhoven die middag en besprak de toestand van mijn vrouw met Jacob de eigenaar, die de kliniek alleen runt. Hij adviseerde zo spoedig mogelijk te komen omdat deze vorm van kanker meteen behandeling vereist vanwege de agressieve aard. Hij vertelde dat de kliniek gebruikt maakt van verschillende technieken, een combinatie van Rife, Tesla en Scalar frequenties die doodt virussen en bacteriën in het lichaam en versterken het immuunsysteem om de ziekte te bestrijden. Jacob maakt ook gebruik van verschillende supplementen de efficiëntie van de behandeling die verder het immuunsysteem ondersteunen systeem. We zijn aangekomen bij Auro Scalar Technology aan het einde van juni 2015 en mijn vrouw werd in de kliniek 4 dagen per week behandelt voor Alvleesklierkanker/pancreaskanker. tot aan de huidige tijd. Het is een zeer ontspannen affaire zonder witte jassen of iets van dien aard. We hebben een appartement gehuurd in de lokale omgeving en zijn van plan te blijven tot het einde van mei van dit jaar. Ik kan zeggen dat sinds onze aankomst in juni mijn vrouw niet slecht is geweest, ook heeft ze geen pijn had. We zijn niet in staat om scans hier in Nederland te doen zonder verwijzing van een huisarts. Zij zijn niet toegestaan om in te grijpen in kankerpatiënten net zoals het Verenigd Koninkrijk. Ik heb in contact met de oncoloog die mijn vrouw de doodstraf gaf geweest en adviseerde hem dat mijn vrouw opvallend goed en gezond uit ziet nu na 10 maanden zonder medische behandeling. Ik heb hem en onze lokale ziekenhuis gevraagd over de follow-up scans, maar ze kiezen ervoor om mijn vragen te negeren. Misschien is dat niet een slechte zaak als de scans kanker veroorzaken! Aangezien zolang wij hier zijn Ik heb een paar wonderen gezien en ik zou zeggen dat iedere patiënt is anders. Sommige genezen opmerkelijk snel en anderen hebben meer tijd nodig. In het algemeen degene met de meest positieve houding lijkt snel in hun herstel te zijn. Maar goed, ik denk dat dat is genoeg voor mij. Het hele punt van deze e-mail was dank u voor uw hulp en voor het planten van het zaad dat er meer uit daar dan de conventionele dumping, branden en vergiftiging aanpak aangeboden door middel van conventionele modern? Geneeskunde.

T & S. C