Scala Probe

Resonantie/frequentie apparaat

Kanker, prikkelbare darm syndroom, ScalaProbe

Hoi Jacob,
Even een klein berichtje met betrekking tot het gebruik van o.a. de ScalaProbe door mijn schoonvader.

Mijn schoonvader heeft sinds anderhalf jaar kanker aan het ooglid. Het begon met een onschuldig ogend bultje wat uiteindelijk na vele huisarts en ziekenhuisbezoeken kanker bleek te zijn. Na een aantal maanden kreeg hij ook kanker aan zijn duim.

Ongeveer 5 weken geleden zijn wij bij hem in zijn woonplaats op bezoek gegaan en hebben een scalaProbe meegenomen, 1 liter goudwater en de dag en nachtcrème met goudwater. Hij was erg enthousiast en gedreven zette het apparaat meteen aan en ging ermee aan de slag. Ongeveer 3x per dag zit hij ermee op zijn oog en duim te richten. De zalf smeert hij op duim en ooglid en het goudwater gebruikt hij dagelijks.

2 weken geleden moest hij voor de 5de keer geopereerd worden de kans was dat er uitzaaiingen waren en dan moest er nog meer weggehaald worden dan de andere 4 keren. Na de operatie werd alles naar het lab gestuurde en kwamen ze tot de verrassende conclusie dat alles helemaal schoon was en dat er niet nog meer weggehaald hoefde te worden. De cosmetische operatie die naderhand zou plaatsvinden kon nu ook meteen achteraan omdat alles er zo goed uitzag.!

Pa was erg blij en blijft alles preventief gebruiken morgen moet hij geopereerd worden aan zijn duim we hopen er maar het beste van.
Mijn schoonvader is ruim 88 jaar oud en voelt zich op dit moment goed en tevreden met alle spullen die hij heeft en blijft ze frequent gebruiken.
Ik zelf ben begin November weer gestart met een aantal behandelingen ivm artrose-klachten in de nek en gewrichten van handen en kniëen en het feit dat mijn weerstand onder de maat is.

In het begin kwam ik elke week en heb na 4 weken besloten om een ScalaProbe aan te schaffen voor thuis i.v.m mijn PDS (prikkelende darm sydroom). Ook het goudwater en de crème ben ik gaan gebruiken. Ik ben nu 2 maanden verder en kan zeggen dat ik me erg goed voel. Ik heb meer energie en zit beter in mijn vel. Ik heb meer zin in alles en mijn klachten zijn verminderd. Ik word niet meer dagelijks overvallen door koliek aanvallen en dat geeft rust en vertrouwen dat het lijf weer goed werkt.

Ook hebben we de Etmitis aangeschaft, we slapen prima de planten doen het goed en de sfeer voelt rustig en fijn aan in huis. We overwegen zelfs om de ScalaProbe mee op vakantie te nemen als we er met de caravan opuit gaan dit jaar. Dat zegt wel genoeg hoe blij we ermee zijn.

De behandelingen kan ik nu weer afbouwen maar ik blijf wel structureel 1x in de maand komen als het zo goed blijft gaan. Ik noem het maar een onderhoudsbeurt voor het lichaam.

Ik hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vriendelijke groet
José