Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

14 oktober 2006

Sinds vrijdag 22 september 2006 gebruik ik circa 30 ml. ‘goudwater’ ’s morgens op de nuchtere maag in een beker water.
Ik drink het in één keer op; er zijn ook mensen die het water in een fles doen en het gedurende de dag opdrinken.
Het spul heeft even tijd nodig om te gaan werken; meestal begint het bij mij te werken na 12 uur tot ergens laat in de avond.

De eerste dag had ik ’s avonds al gelijk resultaat: ik voelde me helderder in het hoofd.Na drie weken gebruik vind ik het volgende:

– meer en betere concentratie zodat ik nu eindelijk mijn boeken weer kan uitlezen.
– helderder in het hoofd en dingen beter zien (zowel letterlijk als figuurlijk)
– rustiger in het hoofd; zaken niet meer persoonlijk nemen of me aangesproken voelen en daardoor gewoon rustiger blijven.
– ik had altijd een grote betrokkenheid bij heel veel dingen, zoals honden en paardenleed, trok me veel dingen ook heel erg aan; kan tegenwoordig beter en meer afstand nemen en dingen makkelijker loslaten en van me af zetten.
– spring niet meer uit mijn vel of word heel erg kwaad bij confronterende en/of moeilijke situaties. Blijf koel en assertief. Word zelf niet agressief. Dit was in het verleden wel zo. Kan eindelijk rustig reageren.
– als ik ergens een afspraak heb, jaag ik mezelf niet meer op zoals ik in het verleden wel deed. Ik stond altijd onder stress en dat is met dit product wel voorbij, gelukkig. Ik kan nu rustig in de auto stappen op weg naar Veldhoven (170 km enkele reis) zonder me steeds te jagen (innerlijk) we moeten op tijd zijn, etc. Ook al zegt Jacob ‘ik zie je wel komen’ is er dan toch de innerlijke onrust dat ik op tijd wil komen.
– het product geeft een enorme kracht en energie. Helpt over drempels heen als ‘zou ik het wel kunnen’, ‘heb ik die kracht wel’ en ‘is het niet te moeilijk / te veel voor me ?’.
– ben veel actiever, meer uithoudingsvermogen, kan gemakkelijker en langer werken in de tuin (tot 2 a 3 uur per dag aan 1 stuk) en wandelen. Doe ook zwaarder werk in de tuin als bakstenen en stoeptegels tillen, tevens graaf- en spitwerk. Moet wel even uitkijken ivm mijn rug !
– ik ben vrolijker, zing ’s morgens en ’s avonds, fluit weer, schetter mee met muziek op de cd en beweeg mee op de muziek.
– zelfs als de regen met bakken uit de lucht valt, loop ik nog met een brede grijns op mijn gezicht met de hond te wandelen in het park.
– alleen als ik zit te wachten op een belangrijke uitslag (ziekenhuis) kan het goudwater mij niet door de moeilijke periode helpen; is de uitslag dan goed, ben ik direct weer positief en kan ik dingen die ik ’s morgens absoluut nog niet kon.

Als ik andere dingen constateer, dan voeg ik dat op een later tijdstip wel toe.

Met vriendelijke groet,
E. N