In december 1999 ben ik geopereerd omdat ik last had van dode tenen (ziekte van Raynauld). Dit is een buikoperatie om bij de zenuw te komen in mijn rug die de oorzaak geeft van mijn dode tenen. Tijdens de operatie heeft men een gaatje veroorzaakt in mij lymfklier waardoor er vocht in de buik kwam. Na 7 maal een buik punctie en nog 2 operaties is het gaatje vanzelf dicht gegroeid, maar de buikpijn bleef. Ook was men er achter gekomen dat tijdens een operatie een zenuw was geraakt. Een jaar later geopereerd aan een zenuw blokkade. In maart 2002 begonnen aan pijnstillers, maar moest na enige tijd de dosering verhogen, en kwam uiteindelijk op de hoogste dosering. Na een maand hielpen de medicijnen niet meer. Daarna nog verschillende andere medicijnen gebruikt waaronder ook anti depressiva, mijn leven werd als dat van een zombie.

In augustus 2002 hoorde ik van Auror Scalar technology. Na de eerste behandeling werd de buikpijn alleen maar erger, maar een week later na de tweede behandeling was het een stuk minder. En na 4 behandelingen had ik in één week al 5 hele goede dagen. Na 6 behandelingen zijn mijn slechte dagen geheel verdwenen. Inmiddels kan ik weer sporten en goed in het leven functioneren.

Machteld S