Ormus/ White Powder Gold

29-2-2015

Hallo,
ik heb 1 liter goudwater gekocht, zo’n 2 weken geleden.
ik merk dat ik rustiger ben, helderder kan nadenken.
ik gebruik nu 10 ml.
mhg,

Hallo Jacob, 28-2-2014

Hier even mijn ervaring met het goudwater, de ormus en de crème.

Nu na 2 weken inname voel ik me sterker, rustiger, een andere vorm van blijdschap :), gelukkiger met mezelf, sterker na magnetiseer behandelingen te geven (ik had vaak een terugval na een behandeling), ik voel op een nieuw niveau voor mij meer vertrouwen in het leven en ik ervaar ook een gevoel van meer vrijheid als mens… Tja ik vind het moeilijk om deze nieuwe gevoelens te omschrijven.

Een heftige ervaring: Ik heb al 2 jaar last van mijn linker heup na een fiets ongeluk. Nu kreeg ik vorige week vrijdag zo’n heftige pijn in mijn heup/bekken/lies gebied, ik kon niet meer lopen, mijn been niet meer optillen, geen kracht in mijn spieren op die plek, echt te heftig… Toen ben ik gaan slapen (ik heb wel hulp gevraagd aan de engelen om de pijn weg te nemen) toen werd ik de volgende dag wakker zonder pijn en voelde dat die plek in mijn heupgebied opgelucht is, er is ook meer ruimte en rust…heel apart. Het is zeg maar ‘los geschoten.’
Ik had die ochtend voor de pijnaanval per ongeluk 30ml goudwater genomen i.p.v. 20ml (ik schoot uit).

Mijn huid ziet er meer gezond en doorbloed uit, niet jonger en nog geen vermindering van mijn rimpels maar goed ik gebruik de crème pas 2 weken.

Ik heb ook zo’n 10 dagen een druppel goudwater in iedere neusgat gedaan omdat ik al jaren last heb van dichte neusgaten als ik ga slapen, overdag heb ik geen last, alleen als ik ga liggen. Met neusspray open ik mijn neusgaten al jaren. Nu gaat het steeds beter met het adem halen door mijn neus als ik lig. Ik heb in 2 weken 2x neusspray gebruikt i.p.v. iedere dag.

Ik zal van me laten horen als ik nog meer ervaar.
Ik wil je bedanken voor deze geweldige middelen in de markt te zetten en het vertrouwen om de crème zo maar op te sturen.

Warme groet,

Y