Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Ha die Jacob,

De wonderen van het goud

Mijn man, een zeer in zichzelf gekeerd persoon, met het onvermogen zich te kunnen verplaatsen in een ander. Een aan autisme verwante stoornis.

In de praktijk uit zich dat hij zeer in zichzelf gekeerd is, weinig tot geen belangstelling heeft voor anderen en totaal niet weet hoe hij met mijn ziekte moet omgaan.
Een ziekenhuisopname kan niet, dat moet je plannen. Helaas gaat dat niet altijd.
Iets wat niet gepland is onmogelijk, belangstelling voor een ander, je kinderen tonen is erg moeilijk.
Tot zover in het kort zijn persoonlijkheid waarbij nog wel gezegd moet worden dat die onverwachte/ongeplande gebeurtenissen tot grote woede aanvallen leiden.

Sinds ik bij jou kom en het goud gebruik, heb ik het stiekem in zijn thee gedaan en werkelijk waar binnen een week konden wij als gezin verschil bemerken, hij werd menselijker, toegankelijker. Werd minder snel kwaad, bleef beredeneren wat er aan de hand was en kon het daardoor voor zichzelf begrijpen zonder in woede uit te barsten.
Toen wij met het hele gezin een weekend weg gingen kwam ik eerst nog langs jou.
Hij ging ook me naar binnen en stond daar. Groot ontoegankelijk te zijn.
Jij gaf hem thee met goud (wat hij al 4 weken gebruikte maar dat wist hij niet). Hij ging zitten en binnen een half uur zat hij te PRATEN met andere mensen. Hij VERTELDE dat hij een autist was…….
Dit is heel apart om mee te maken.

Hierna gingen wij op vakantie, en een last dat hij heeft gehad van dat goud heel de dag niets smaakte meer, het zat bij zijn vullingen heel zijn mond was anders.
Eind van de dag heb ik het maar verteld dat hij het al vier weken gebruikte en dat wij als gezin het verschil merkten, de jongste kinderen vertelden zelfs dat ze nu pas een vader hadden gekregen iemand die ze konden aanraken waar ze contact mee hadden.

Hij gebruikt nu zelf uit overtuiging het goud. Het brengt ons veel goeds.
Jacob bedankt dat je me op het goud gewezen hebt.
Buiten al het goeds wat mijn bezoeken aan jou mij brengen is dit voor mijn gezin pure winst.

Groetjes en tot vrijdag P