Ik kreeg 14 jaar geleden te horen dat ik fibromyalgie had. Met mijn kinderen die toen nog klein waren, kon ik niet alles meer meedoen. Op vakantie bleef ik in het vakantiehuisje zitten, ook zwemmen en wandelen ging niet meer. In 2001 ging het helemaal niet meer ook het huishouden niet en lag ik na iedere inspanning in bed.

Na de eerste behandeling had ik direct al goede resultaten, de druk was van mijn schouders af en ik was minder moe. Na de tweede behandeling was de pijn zelfs dragelijk. Een maand later was ik zonder pijn en zonder medicijnen. Twee maanden later ben ik mee gegaan op wintersport en we hebben zelfs twee keer een wandeling gemaakt. Na een half jaar kan ik weer goed meedoen met de kinderen, fietsen, vakantie en ben ik na tien jaar weer gaan sporten. Ook werk ik weer 16 uur in een bakkerij. Dankzij Energy Healing ben ik weer een nieuw mens geworden.

Groetjes Rita