Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Goudwater, Hartpatiënt, gedotterd, medicijnen.

Hoi Jacob

Waar het GOUD water al niet goed voor is. Je kunt het bijna niet geloven, maar het bewijs is er.

Pap is vanaf zijn 65 jaar hart patiënt en is gedotterd geweest en slikt vele medicijnen. Nu is hij het laatste jaar erg achteruit gegaan, maar ja 91 jaar, het blijft niet duren. Toen heb ik na 2 keer goede ervaring bij jou, ook het goud voor pap meegebracht. Eerst wilde hij niets gebruiken vanwege dat het vreemd voor hem was. Ik heb hem verteld, dat het voor mij hele goede dingen deed. De artsen konden op dat moment niets meer voor hem doen. Na 3 keer opgenomen te zijn geweest in 2 weken, hadden de artsen in het ziekenhuis geen hoop meer. Als hij zich weer ziek werd, dan gewoon de medicijnen, maar niet meer bellen naar 112. want ze zouden toch niet meer komen, zijn lichaam was op. Hij was zo op, dat hij nog geen meter kon lopen, van de bank tot tafel was al te veel en was dan te moe om nog te eten. Ik heb toen net zolang gepraat tot hij elke dag 5 ml. GOUD nam. Eerst had hij er geen geloof in, maar hij heeft het toch volgehouden.
Je zag hem opknappen en hij kreeg weer vertrouwen, dat het de goede kant op kan gaan.

Nu zijn we 2 maanden verder en wat zie ik . De meeste dagen gaat het goed met hem, soms nog wel heel vermoeid, maar dan toch anders dan voorheen. Nu zit hij te puzzelen aan de tafel als je komt en het mooiste van alles… hij rijdt weer auto. Want dat vond hij erg vervelend dat hij dat niet meer kon. Hij voelt zich iedere keer beter worden en ik zal er dan ook voor waken dat hij het GOUD iedere dag blijft gebruiken.

Jacob bedankt voor je goede zorgen, want wij hebben het aan jou te danken, jij hebt mij gestimuleerd om hem dit te geven. Mijn zoon trouwt in juni en wie weet kan hij er nu bij zijn vanwege het GOUD water.

Jacob bedankt.

groetjes J uit M.