Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

vermoeidheid, energie/vitaliteit

Hoi Jacob

Hier mijn ervaringen na 3 maanden bij jou te komen. Ik voel hier telkens de rust die ik nodig heb. De eerste keer dat ik hier kwam, was ik zo moe van al het ziek zijn, dat ik blij was op het adres te zijn. Nadat je me lief welkom heette ben ik gaan liggen op de bank, want ik was te moe om te zitten. Ik voelde de energie naar me toe komen en na een half uurtje ging ik al zitten en vond ik het prettig naar jullie te luisteren. Ben toen 1 uur binnen geweest en ging uitgerust naar huis, ik was een ander mens. De dag erna wilde ik weer gaan, want dit beviel me wel.

Thuis gebruik ik het goud en de formule 1-2-3. Elke dag, trouw iedere morgen, ( op 3 dagen na ) het is een gewoonte geworden. Eerst ben je zo moe dat je de dag bijna niet doorkomt en nu neem ik wat extra goud omdat ik anders ’s avonds te fit ben om te gaan slapen. Ook ben ik meer voor mezelf aan het opkomen en durf meer te zeggen wat ik denk. Wat ik als heel fijn ervaar, hoef nu niet alles meer te slikken.

Kom nu ieder 2 weken bij Jacob en blijf dit doen zolang het nodig is. Jacob, ik ben blij dat ik jullie gevonden heb en kan dit ook aan anderen aanbevelen. Je wordt echt een ander mens, als je er bent geweest. De bezoeken zijn goud waard …….Jacob, je bent nog niet van me af.

Groetjes J. v. O

vermoeidheid, energie/vitaliteit

Hoi Jacob

Hier mijn ervaringen na 3 maanden bij jou te komen. Ik voel hier telkens de rust die ik nodig heb. De eerste keer dat ik hier kwam, was ik zo moe van al het ziek zijn, dat ik blij was op het adres te zijn. Nadat je me lief welkom heette ben ik gaan liggen op de bank, want ik was te moe om te zitten. Ik voelde de energie naar me toe komen en na een half uurtje ging ik al zitten en vond ik het prettig naar jullie te luisteren. Ben toen 1 uur binnen geweest en ging uitgerust naar huis, ik was een ander mens. De dag erna wilde ik weer gaan, want dit beviel me wel.

Thuis gebruik ik het goud en de formule 1-2-3. Elke dag, trouw iedere morgen, ( op 3 dagen na ) het is een gewoonte geworden. Eerst ben je zo moe dat je de dag bijna niet doorkomt en nu neem ik wat extra goud omdat ik anders ’s avonds te fit ben om te gaan slapen. Ook ben ik meer voor mezelf aan het opkomen en durf meer te zeggen wat ik denk. Wat ik als heel fijn ervaar, hoef nu niet alles meer te slikken.

Kom nu ieder 2 weken bij Jacob en blijf dit doen zolang het nodig is. Jacob, ik ben blij dat ik jullie gevonden heb en kan dit ook aan anderen aanbevelen. Je wordt echt een ander mens, als je er bent geweest. De bezoeken zijn goud waard …….Jacob, je bent nog niet van me af.

Groetjes J. v. O