Burn-out, minder angstig, meer energie.

Beste,
Hartelijk bedankt voor uw goede service en het colloïdaal goud/goudwater. Ik ben zeer tevreden over de impact van het goudwater op mijn functioneren. Na een ernstige burn-out ben ik aan een nieuwe job begonnen. Ik straalde en had veel energie.

Na enkele maanden op mijn nieuwe job kan ik me nog steeds handhaven. Ik voel me meestal veel helderder en fitter dan alle jaren ervoor. Ik heb de energie om veel te fietsen. Opmerkelijk is dat mijn coördinatie véél beter is en mijn stemming gelijkmatiger. Soms kom ik wel terecht in een “grijze zone”. Een blokkade die ik herken uit een vorig ziekteproces. Eens deze grijze zone opklaart ben ik beter dan voorheen. Kortom: mijn familie en vrienden geven me dagelijks complimenten dat ik er zo goed uit zie, dat ik straal, dat ik veel energie heb,….

Ik heb ook de kracht gevonden om mijn grenzen veel beter af te bakenen. Ik reageer op noodsituaties/stress (verbonden aan de job) veel alerter en efficiënter (en veel minder angstig).
Mijn nachtrust is meestal goed (ik werk in shiften) dit in tegenstelling tot vroeger.

Dus: hartelijk bedankt! ik ben zeer tevreden!!
anoniem