Lieve Jacob,

Toen ik hier vorig jaar kwam zat ik vol ontstekingen, (Ik heb het aan mijn imuum-systeem, (Anca geassocieerd systeemziekte zich uitend met een polyserositis )mijn lichaam keert zich tegen zichzelf), mijn bse gehalte (bloed-gehalte) was 105, dat is heel erg hoog.

Ik was 1 keer hier geweest en mijn bse gehalte was gedaald naar 5, zonder medicatie, dus toen ik bij mijn internist kwam, dacht hij dat hij de verkeerde bloeduitslag had gekregen, en moest ik opnieuw bloed laten prikken.
Ik kon de trap nog niet eens meer op, zo kortademig was ik, maar nu is dat gelukkig wel anders.
Ik had vocht in mijn longen en in mijn hartzakje, en zogauw als ik met mijn rug ergens tegen aan ging zitten, kreeg ik bijna geen lucht. Ik had heel veel pijn aan mijn borst en aan mijn longen.

Iedere week kom ik naar je toe, en als ik een keer een week overgeslagen had, dan merkte ik dat heel goed.
Ik voel me nu veel energieker, en naar aanleiding van dat, ga ik ook veel meer doen, vandaar dat ik nu 2 keer in de week kom.
Mijn vriend (Michael) is later gekomen dan ik, die heeft last van een fistel.
Hij heeft 2 jaar lang pijn gehad, dat door trok tot in zijn been, en zodoende slikte hij ook 2 jaar lang ibuprofen 600mg 3x daags 2 zakjes.
Hij gaat mee naar jou, we gaan zitten en binnen 5 minuten is zijn pijn weg en heeft hij tot de dag van vandaag geen pijnstillers meer ingenomen.
Nu komen we samen 2x per week,” een kopje thee drinken”, hi hi.

Jacob bedankt voor alles, we voelen ons beiden een nieuw mens….

Veel liefs,

M en A xxx