Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Goudwater effect- actiever, rustiger, helderder in het hoofd, minder stress

Dag Jacob,

Je bent me voor !!!

Ik kan je alvast zeggen dat ik hier iedereen in huis wat van het goudwater gegeven heb!

Bij mijn man heeft het een spectaculair effect, veel meer focus op de dingen die moeten gebeuren, minder stress,” VEEL” actiever !!! Een positieve zaak voor iedereen hier in huis dus!

Bij de kinderen is het nog wat af tasten, ik weet ook niet goed welke dosis hen te geven … maar heb toch ook wel een positieve eerste indruk ( ze hebben ook nog niet zo veel dagen er van gekregen als mezelf!

Voor mezelf is het in eerste instantie een gelijkaardig effect als toen ik het colloidale goud/zilver enige tijd geleden heb genomen, met misschien iets meer de nadruk op het feit dat ik ook nog veel rustiger ben. Met andere woorden ik ben weer duizend keer actiever, geen uitstelgedrag meer :-), veel helderder in mijn hoofd,veel rustiger ondanks de drukke periode momenteel, nu hoop ik dat bij inname op iets langere termijn mijn geheugen ook weer gaat functioneren als voorheen… ( kwik is echt een monsterlijk vergif en mijn lijf heeft er drie jaar over gedaan om min of meer weer normaal te functioneren. Ik moet je waarschijnlijk niet uitleggen dat ik ondanks alles nog steeds zin heb om die tandarts het hoekje om te helpen!).

Ik ben in de toekomst dan ook benieuwd naar het effect op mijn immuunsysteem en mijn klieren ( vnl hals) die ook wel serieus te lijden hebben gehad. Ik heb dan ook wel al een hele weg afgelegd en heel veel moeite gedaan om de rotzooi uit mijn lijf te krijgen de voorbije jaren!
Ik voel me in ieder geval heel erg goed bij de inname van dit goudwater en mijn man ook…. Denk dat we op iets langere termijn zeker nog wel meer positieve dingen zullen kunnen aanhalen.

Groetjes en tot later hoogstwaarschijnlijk nog wel een keer ! ( Al is het bij een volgende bestelling !)

E