Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Inmiddels zijn we bijna 3 weken verder…

Mijn vriendin merkt niet veel behalve dat ze beter slaapt en uitgeruster is. Ik heb de laatste 1,5 week veel “last” van dromen die met vroeger te maken hebben. Duidelijk dat er onverwerkte dingen zitten. Lichamelijk nog steeds veel spierpijn en pijn tussen mijn schouderbladen. Wel merk ik dat ik geestelijk helder en alert ben en frisser uit mijn ogen kijk, mogelijk ook door het goudwater. De planten in huis doen het echt uitzonderlijk goed en groeien als kool…zonder pokon! Begin deze week de buren gesproken en inderdaad…de kleine van 5 slaapt voor het eerst in haar leven door van 19.30 tot 7.30 (en dan moeten ze haar wakker gaan maken). Ze slaapt sinds het begin van het plaatsen van de Etmitis door! Ook hebben ze geen ruzie meer samen en is het inderdaad een stuk rustiger 🙂

Groetjes J