Multiple Sclerose ofwel MS.

-23 mei 2009. Op aanraden van een gepensioneerd collega van mijn vrouw, ga ik voor het eerst naar Auror Scalar Technology daar word ik zeer vriendelijk ontvangen en voel me in eerste instantie zeer ongemakkelijk. Ik laat me verrassen. Het eerste gesprek is met een mevrouw uit Den Haag en heeft borstkanker, vervolgens spreek ik met een man hij heeft ook MS. Verschillende mensen hebben vele soorten kanker. Al deze mensen hebben hele goede ervaringen met de therapie, sommige spreken zelfs van een wonder. Na heel wat gesprekken ga ik om 18.00 uur naar huis. De pijn in mijn linker arm die ik ’s morgens had is zo goed als verdwenen.
-29 mei 2009. Thuis gevallen met als gevolg lichte hersenschudding.
-02 juni 2009. Wederom gevallen, maar nu bij het uitladen van de scootmobiel uit de bus.
-11 juni 2009. Weer naar Veldhoven, maar nu samen met mijn vrouw. Nu 2 maal 45 minuten therapie. En ook nu is de pijn in mijn linker arm verdwenen bij het naar huis gaan.
-Vervolgens elke 14 dagen naar Veldhoven.

De pijn in mijn linker arm, het lopen en mijn psychische toestand zijn na mei flink verbeterd. Dit komt doordat ik vanaf mei de volgende activiteiten onderneem:
Auror Scalar Technology
:
-Fysiotherapie
-Ergotherapie
-Psychologie
-Maatschappelijk werk

Groetjes,
W