Praktijk voor natuurgeneeskunde

Home » Praktijk voor natuurgeneeskunde

Auror Scalar Technology

Onze praktijk specialiseert zich vooral op natuurgeneeskunde door resonantietherapie en maakt daarbij gebruik van de modernste methoden om zowel lichamelijke als psychische klachten te behandelen. Deze methoden zijn zo krachtig dat vaak al na de eerste keer resultaat wordt bemerkt. Ook bieden wij moderne middelen als White Powder Gold, colloïdaal goud en zilver, en meer.

De behandelingen worden eens in de week of eens in de 2 weken gegeven, het is maar net wat men zelf wil. Als men ernstig ziek is adviseren wij om vaker te komen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Waarom onze praktijk

Resonantietherapie

Door middel van allerlei verschillende resonantieapparatuur worden in de gehele ruimte van onze praktijk trillingen gecreëerd die aan de ene kant ziekteverwekkers bestrijden en aan de andere kant de levensenergie verhogen. Er wordt niet behandeld op een specifiek ziek deel, maar het hele menselijk lichaam wordt versterkt. U wordt dus niet aangesloten op een apparatuur.

Voor de resonantietherapie kunt u in onze praktijk terecht op donderdag en zaterdag tussen 09:00u en 16:00u. De therapie zal uitgevoerd worden door Jacob Duursma. Ook buiten praktijk uren kunt u ons gewoon telefonisch bereiken.

Wilt u meer weten of een intake plannen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Of laat uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping