Onze resonantietherapie: kosten en huisregels

Home » Onze resonantietherapie: kosten en huisregels

Onze resonantietherapie: kosten en huisregels

De resonantietherapie wordt meestal eens in de 2 weken gegeven. Als men ernstig ziek is, adviseren wij om vaker te komen. En wil men vaker komen om de problemen sneller op te lossen dan kan dat ook. Bij deze natuurgeneeskundige therapie is dat mogelijk.

Resonantietherapie: de kosten

Behandelingen kosten € 38,00 per keer. De betaling is altijd contant. Pinnen is niet mogelijk. De duur van deze alternatieve behandeling is ongeveer 1 uur en 30 minuten. Bij verhindering dienen afspraken 48 uur van tevoren afmeld te worden. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Enkele huisregels

Aangezien de apparaten een elektromagnetisch veld creëren dient u horloges en andere voorwerpen die door een elektromagnetisch veld kunnen worden aangetast, in uw jaszak in de hal achter te laten.
Mede om de hygiëne van de ruimte te waarborgen, dient u uw schoenen bij de ingang uit te trekken en pas weer aan te trekken wanneer u het pand verlaat. Indien u dit wenst kunt u een paar dikke sokken meenemen.
Het is niet toegestaan om in de praktijkruimte met uw mobiele telefoon te bellen. Gelieve deze uit te zetten.

Resonantietherapie: kan ik garantie krijgen?

Door jarenlange ervaring met het gebruik van onze specifieke apparatuur en onze suggesties inzake gezondheid, voeding en supplementen, hebben wij kunnen constateren dat we met onze behandelmethode verbluffende resultaten hebben behaald. Echter, ondanks het feit dat onze apparatuur zeer verfijnd en gespecialiseerd is en onze natuurgeneeswijze uniek, kunnen wij geen garantie geven op genezing.
Er zijn immers meerdere factoren die in de genezing een (grote) rol spelen, zoals:

Het lichaam van de één reageert sneller op een genezingsproces dan dat van de ander. Dat geldt zeker in de alternatieve geneeskunde. Een sterke wil om te genezen en bijbehorende inzet zijn zeer belangrijk, evenals de regelmaat in de behandeling, voldoende rust e.d. Verder spelen hier mee:

  • Het aantal behandelingen dat nodig kan zijn.
  • Emotionele factoren.
  • Voedingspatronen.
  • Of de adviezen die worden gegeven ook worden opgevolgd.
  • De invloed van eventueel eveneens gevolgde reguliere behandelingen.

Onze natuurgeneeskundige therapie heeft volgens onze klanten vaak geleid tot verhoging van de levenskwaliteit en vitaliteit. Een gezegde dat vaak te horen is in onze praktijk is: “Ik ben al blij dat ik kwaliteit van leven heb en ik zie wel hoe lang ik het volhoud. Mijn tijd komt toch een keer en dat vind ik ook niet erg. Maar wel is de manier waarop ik intussen leef voor mij belangrijk.”

Dat is ook één van de doelstellingen van onze alternatieve therapie. In eerste instantie willen wij mensen kwaliteit van leven geven, zowel geestelijk als lichamelijk. Daarbij is het erg belangrijk dat onze klanten hun eigen gevoel volgen. Als men van mening is dat men naast onze resonantietherapie nog een andere wijze van behandeling, regulier of complementair, moet of wil volgen, dan hebben wij daar geen enkel probleem mee. Deze natuurgeneeswijze werkt met frequenties die vaak een vitaliserend effect op de mens blijken te hebben. Zeker de moeite waard om uit te proberen of dit ook voor u geldt. De toegepaste frequenties zijn nooit schadelijk, ze zijn onzichtbaar en nauwelijks merkbaar, zoals zo veel andere frequenties om ons heen, die we als “normaal” beschouwen en die worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals televisie, radio, mobiele telefoon enzovoort.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping