Hallo Jacob,

Op zaterdag 7 juni 2008 kwam ik voor het eerst bij je. Had op dat moment veel pijn in de gewrichten (reuma) en voelde me erg moe. Kon niet meer bukken, fietsen werd ook moeilijk, met de handen werken, enz.

De reguliere medicijnen hadden een averechts effect op mij, dus ik besloot ermee te stoppen en naar jou toe te gaan, onder het mom “baat het niet, dan schaadt het niet”. Na de eerste sessie bij jou voelde ik me al stukken beter, de pijn was minder en de vermoeidheid nam ook af. De eerste 2 maanden probeerde ik wekelijks te komen, daarna om de week. Het ging zo goed, dat ik weer normaal kon functioneren, zelfs zo goed dat ik besloot om mee te helpen met de verbouwing van de badkamer, zelf de voorzetwanden geplaatst, betegeld, ed.

Op het ogenblik sta ik zelfs weer na jaren voor de klas, met veel plezier. Ik probeer nog wel regelmatig te komen, merk dat ik dat wel nodig heb. Sinds een week of 3 gebruik in nu de Zapper en voel me tussen de sessies door veel beter, lijkt of de energie op een constant niveau blijft, ook de pijn in de enkels is zo goed als weg. Mooie bijkomstigheid, van alle behandelingen, drankjes, badjes, zappers, is dat het ook een gunstige werking heeft op mijn fobische klachten, kan niet zeggen dat het helemaal weg is (kan misschien ook niet na 25 jaar), maar heel goed hanteerbaar, het haalt de scherpe kantjes weg. Mijn humeur is beter geworden, kan me beter concentreren, durf beter iets te zeggen, zonder me op te winden.

Kortom ben heel blij dat ik de beslissing heb genomen naar je toe te gaan, je kunt wel zeggen dat het mijn leven heeft veranderd, daar ben ik je heel dankbaar voor!

Hartelijke groeten,
Oda