Uw vooruitzicht bij longkanker

Home » Uw vooruitzicht bij longkanker

Uw vooruitzicht bij longkanker

Bent u gediagnosticeerd met longkanker? Dan komt er veel op u af, vooral veel waar u niet om gevraagd hebt. Het te horen krijgen van een diagnose als longkanker is al een mokerslag op zich. Wat vaak volgt zijn de kaarten die op tafel worden gelegd, om een zo passend mogelijk behandelplan te bespreken voor uw longkanker. Genezing is waar u naar op zoek bent, maar niet altijd kan deze uitweg worden geboden. In sommige gevallen is longkanker te sterk voor de reguliere, medische wetenschap. Wat niet iedereen weet, is dat veel natuurgeneeskundige therapieën en alternatieve geneeswijzen verder gaan, waar de medische wetenschap stopt. Bij Auror Scalar Technology maakt u kennis met deze natuurgeneeskundige therapieën. Wij vertellen u dan ook graag wat meer over onze mogelijkheden, perspectieven, behandelingen en vooruitzichten die wij bieden, onder meer aan patiënten met longkanker.

Hoe gaan wij te werk bij longkanker?

Bij onze werkwijze maken we relatief weinig onderscheid in het soort kanker. Wel kunnen we onderscheid maken in de progressie van de ziekte. Bij een agressieve variant van bijvoorbeeld longkanker kunnen wij u aanraden om vaker langs te komen, dan de door ons aanbevolen eens per 2 weken. Bij longkanker is het namelijk niet ongebruikelijk, helaas, dat mensen een tijdsdruk meekrijgen. Dat gebeurt in de vorm van een vonnis, “u hebt nog enkele weken/maanden”. Wat doet u dan met die tijd? Er wordt in het geval van ongeneeslijke longkanker meer dan eens de mogelijkheid geboden om chemotherapie te ondergaan, onder het mom van een levensverlengende remedie. Maar wilt u die levensverlenging wel, als het ernstig ten koste gaat van uw levenskwaliteit in de laatste weken of maanden van uw leven? Wij kunnen ons zo voorstellen dat u juist de resterende tijd die er is, zo optimaal mogelijk wenst te gebruiken. Door het toepassen van onze behandelingen en resonantietherapie, kunnen wij bijdragen aan het verbeteren of optimaliseren van uw levenskwaliteit.

Onze therapieën bij longkanker

Op onze website leest u veel verschillende informatie over onze behandelmethoden bij onder meer longkanker en wat deze behandelingen inhouden. Ook kunt u verhalen teruglezen van andere patiënten. Een garantie kunnen wij u nooit bieden, maar zoals u van ons mag verwachten werken wij dag in, dag uit toe naar het best haalbare resultaat. Voor ons is dat best haalbare resultaat genezing en verlichting. Dat proberen we te bereiken, door het toepassen van moderne technologie en apparatuur. Wilt u meer weten over ons en onze technologie en therapieën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping