Hoi Jacob,

Het gaat hier allemaal uitstekend! Iedereen slaapt heel erg diep en lang, en we zijn veel meer in t NU moment………. We laten de dingen ook veel makkelijker los, en zitten idd veel minder in ons hoofd! Ik moet je ook eerlijk zeggen dat ik af en toe helemaal geen zin heb om de deur uit te gaan, haha Dus het voelt gewoon lekker in huis. Nou moet ik zeggen dat ik dat eigenlijk altijd wel een beetje had, maar de laatste 2 jaar eigenlijk minder en dan was er af en toe een onbekende soort onrust………….Ik denk dat dat te maken heeft met de UMTS mast die ze een jaar of 2 geleden vlak bij onze wijk geplaatst hebben. Maar nu lijkt t dus veranderd te zijn, en t gaat alleen maar door!

Ook wat ik je vorige keer al vertelde, ik erger me niet meer zo aan allerlei invloeden van de buren of het verkeer wat achter op en neer rijdt. Het lijkt net of het me niet meer zo beïnvloed, en dat zal natuurlijk ook zo zijn . En er zijn heel veel vogels die fluiten in de ochtend en zelfs vaker eekhoorntjes in de tuin, die voelen het natuurlijk ook! Ik vind S mijn zoon ook vrolijker, en hij slaapt ook veel beter zegt hij net.

De buurman hoorde ik deze week in de tuin ook een flink en oprecht lachen en stoeien met zijn dochter van 14, had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord…………….die is altijd een beetje gestrest en onrustig en hij en zijn dochter hebben allebei suiker.

Ik hoop dat ze er daar ook veel profijt van zullen hebben.