Acne, zelfvertrouwen, beter slapen en meer energie

Beste Jacob,

Bij deze wil ik je graag laten weten dat ik erg dankbaar ben voor de hulp die je mij geboden hebt. Ik merk echt dat de apparatuur me goed doet. Iedere keer weer kwam ik thuis en voelde ik dat ik weer een hele lading energie had opgedaan. Tevens heeft het me ook geholpen met mijn acne, iedere dag nadat ik bij je geweest was, was mijn acne zo goed als weg. Dit heeft veel goeds gedaan aan mijn zelfvertrouwen. Ook heb ik nu een tijdje het goudwater van je in gebruik en ervaar eindelijk dat ik beter slaap. Ik ben je hier nogmaals erg dankbaar voor en raad iedereen aan om dit ook eens te gaan proberen.

R te E

Achtergrondinformatie bij “Acne, zelfvertrouwen, beter slapen en meer energie”: Acne
Energie
Goede nachtrust
Zelfvertrouwen