Ervaring met, Goudwater, Colloïdaal goud, colloïdaal goudwater Autisme, epilepsie en ernstig verstandelijke beperking

Hoi Jacob,

ik geef onze dochter (autisme) nu zo’n 3 of 4? weken een klein scheutje van de gold formule in de flessen kefir die ik elke week bij haar breng.

Ik had nog even niets gezegd tegen de medewerkers omdat ik hun opmerkingen spontaan wilde horen. Ze zijn allemaal zeer tevreden en opgetogen. Ze is heel goed te pas. Ze is vooral ook heel onderzoekend, openminded dus. Heel mooi om te zien.

Ze was via de benedenverdieping (ze woont boven – en mag gewoon overal komen) bij de “mannen” naar de tuin gegaan. Ook even wennen voor de medewerkers omdat ze dat niet gewend zijn, onze meid die op onderzoek uit gaat. Lekker fit en energiek ook. Tot nog toe dus goede berichten en ben benieuwd hoe dat zich verder ontwikkelt. Ze is vanaf haar 7e jaar plas zindelijk en ontlasting nog steeds niet. Ik roep al jaren dat dat ook nog een keer gaat gebeuren. Eerst moet ik zorgen dat ze beter in haar vel kom waardoor ze snapt dat het op wc moet en niet op vloer. Dus eigenlijk wel zindelijk maar op verkeerde plaats.

vriendelijke groet,

M