Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Artritis klachten.

Geachte lezer, 3-3-2016

Half januari heb ik een fles colloïdaal goud bij u besteld en in gebruik genomen. Het doel was om meer energie te krijgen, minder klachten van artritis maar voor mij de belangrijkste helpen de wonden te sluiten rond de stoma. Met deze wonden was in onder controle bij stomaverpleegkundige en chirurg in het ziekenhuis.

Eerst was ik begonnen met druppeltjes colloïdaal zilver en ben over gegaan op colloïdaal goud. Al snel merkte ik dat de wonden minder heftig werden, minder pijnlijk en diep. De stoma verpleegkundige ( wondverzorgende ) was verbaasd hoe goed het met de huid ging. Bij het laatste bezoek was 1 wond helemaal en goed dicht, de 2e en grotere wond is dicht maar is nog dunne huid.

Inmiddels hoef ik niet meer onder controle te blijven omdat de wonden er zeer goed uitzien, en ik de pijn kwijt ben en de stomazak weer met vertrouwen kan dragen zonder de hele dag er ellende van te ondervinden. Daar mij nog een zware operatie staat te wachten kan ik de colloïdaal goed gebruiken bij het herstel van de volgende operatie.

Hopelijk heeft u iets aan mijn ondervindingen, veel succes

met een vriendelijke groet,