Resonantietherapie bij depressie

Home » Resonantietherapie bij depressie

Resonantietherapie bij Depressie

Resonantietherapie is een veelbelovende vorm van therapie tegen depressie die gebruikmaakt van elektromagnetische golven om het lichaam te helpen herstellen. Deze therapie is gebaseerd op het idee dat elk orgaan en elk weefsel in ons lichaam een specifieke frequentie heeft, die kan worden beïnvloed door externe energiebronnen zoals elektromagnetische golven.

Depressie is een aandoening die wordt gekenmerkt door een disbalans in de hersenen en het zenuwstelsel. Bij resonantietherapie wordt er gebruik gemaakt van elektromagnetische golven met een specifieke frequentie om deze disbalans te herstellen.

Door de juiste frequenties toe te passen, kan resonantietherapie de neurale activiteit in de hersenen stimuleren en de productie van neurotransmitters zoals serotonine en dopamine bevorderen, wat kan leiden tot een vermindering van depressieve symptomen.

Waarom onze praktijk?

Auror Scalar Technologie

Een van de voordelen van resonantietherapie is dat het niet-invasief en geheel  pijnloos is. Je hoeft geen medicijnen te nemen of je te onderwerpen aan ingrijpende behandelingen zoals elektroconvulsietherapie. In plaats daarvan worden elektromagnetische golven door heel het lichaam aangebracht waardoor de energie in het lichaam wordt gestimuleerd en de natuurlijke genezingsprocessen worden geactiveerd.

Als je lijdt aan depressie en op zoek bent naar een effectieve, niet-invasieve en veilige therapie, dan is resonantietherapie zeker een goede optie. Ook bieden wij moderne middelen als White Powder Gold, HVR Formula encolloïdaal zilver, en meer wat extra kan ondersteunen.

De behandelingen worden eens in de week of eens in de 2 weken gegeven, het is maar net wat men zelf kan en wil. Als men ernstig ziek is adviseren wij om vaker te komen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Wilt u meer weten of een intake plannen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Of laat uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping