Colloïdaal zilverwaterHallo Jacob,

Wat een fijne ervaring heb ik met het gebruik van colloïdaal zilverwater, zeker bij mijn twee katers, Heilige Birmanen.
Eén had lopende pussige oogjes, verdroeg ook wat moeilijk licht en hield ze daarom veelvuldig dicht. Gedurende ongeveer twee weken gebruik ik je colloïdaal zilverwater met een geweldig resultaat. De oogjes zien er weer fris en schoon uit en is er niets meer van de klachten te merken.

De andere kater zonder klachten geef ik ook drie druppeltjes in het bekje zonder de ogen te druppelen. Doe het wel eens extra hoor!

Dan een extra opmerking:
Mijn katers lopen niet los, wel in de afgezette tuin en komen niet in contact met andere poezen. Daarom laat ik ze niet inenten tegen de bekende kattenziekte, niesziekte en zo. Volgens kenners ( fokkers) is dat echt niet nodig en bespaar je zo veel kosten bij de dierenarts.

Colloïdaal zilverwater is echt geweldig en gebruik ik het zelf bijvoorbeeld bij een opkomende verkoudheid in neus en oren; houdt de buis van eustachius open. Ook bij andere infecties, zelf virusinfecties. Heel effectief!
Zie verder de gebruiksaanwijzing op de website.

Bedankt hoor Jacob!

Groetjes,

Mevr D H