Resonantietherapie bij gewrichtspijn

Home » Resonantietherapie bij gewrichtspijn

Resonantietherapie bij gewrichtspijn

Resonantietherapie is een vorm van therapie die elektromagnetische golven gebruikt om de genezing van verschillende aandoeningen te bevorderen, waaronder gewrichtspijn. Deze therapie is gebaseerd op het idee dat elk orgaan en weefsel in ons lichaam een specifieke frequentie heeft, die kan worden beïnvloed door externe energiebronnen zoals elektromagnetische golven.

Gewrichtspijn kan verschillende oorzaken hebben, zoals artritis, blessures, ontstekingen en overbelasting. Resonantietherapie kan bijdragen aan het verminderen van gewrichtspijn door de juiste frequenties toe te passen op de pijnlijke gewrichten.

Door de elektromagnetische golven op de juiste frequentie af te stemmen, kunnen deze de weefsels in de gewrichten stimuleren, waardoor de natuurlijke genezingsprocessen worden geactiveerd en de pijn wordt verminderd.

Waarom onze praktijk?

Auror Scalar Technologie

Een van de voordelen van resonantietherapie is dat het niet-invasief en geheel  pijnloos is. Je hoeft geen medicijnen te nemen of je te onderwerpen aan ingrijpende behandelingen zoals elektroconvulsietherapie. In plaats daarvan worden elektromagnetische golven door heel het lichaam aangebracht waardoor de energie in het lichaam wordt gestimuleerd en de natuurlijke genezingsprocessen worden geactiveerd.

Als je lijdt aan depressie en op zoek bent naar een effectieve, niet-invasieve en veilige therapie, dan is resonantietherapie zeker een goede optie. Ook bieden wij moderne middelen als White Powder Gold, HVR Formula encolloïdaal zilver, en meer wat extra kan ondersteunen.

De behandelingen worden eens in de week of eens in de 2 weken gegeven, het is maar net wat men zelf kan en wil. Als men ernstig ziek is adviseren wij om vaker te komen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Wilt u meer weten of een intake plannen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Of laat uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping