Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

2015

Goedemorgen,
Enige weken geleden heb ik Rejuvenation Formula Gold (Goudwater) bij u besteld.
Dezelfde dag na het ontvangen van het goudwater ben ik begonnen met inname hiervan.
Merk diverse fysieke en mentale effecten. [Nu moet ik er bij vermelden dat ik een zeer druk en stressvol leven leidt op dit moment.] Zo ben ik heel licht in mn hoofd geweest, slapeloosheid, futloos, snel geirriteerd en zelfs beetje down, ect…
Soort van uitvergroot effect van voor de inname.
Ook was het zo druk in m’n hoofd met allerlei gedachten, dat deze bijna niet waren te stoppen en ik bijna niet meer sliep. Als ik in slaap viel waren de dromen zeer heftig. Nu gaat het al wat beter en vannacht en 3 dagen terug een volwaardige nachtrust gehad. Hoop dat dit zo doorzet en opbouwende heen gaat, want na 1 zon goede nachtrust merk ik dat ik enorm energiek ben in vergelijking tot voor de inname, ondanks het tekort aan nachtrust.

Alvast bedankt hiervoor en fijne dag gewenst.
Groet,

Maart 2015

Dag Jacob
We nemen het goudwater nu 5 dagen mijn vriendin neemt het ook en ze merkt dat ze minder naar toilet moet gaan hoewel ze zondag 2 keer groene stoelgang maakte maar daarna was het gedaan, ikzelf merk er eigenlijk weinig van maar ik ben er van overtuigd dat ik het binnenkort zal beginnen merken. Ook geef ik het aan mijn ouders. Mijn vader had voordien altijd pijn aan de rug bij het opstaan maar sinds vandaag heeft hij geen pijn meer bij het opstaan! Mijn moeder kon de eerste dagen ook minder naar toilet gaan maar dit is ook verbeterd. Ik ben heel blij dat ik ben langs geweest en je zal ons nog zeker zien!

Hallo Jacob, 4-2- 2015
Ik heb de bestelling goed ontvangen waarvoor dank.
Het is nu een kleine week dat ik ’s morgens 10 ml goudwater gebruik samen met enkele druppels ormus.
En hierbij mijn eerste indruk:
De pijn die ik in mij knieën had is zo goed als weg,
Mijn figuur is aan het verbeteren in de zin van dat het terug steviger aan het worden is zonder dat ik hiervoor oefeningen moet doen
Ik heb de indruk dat mijn tandvlees aan het verbeteren is (het is soepelder aan het worden waardoor het terug beter over mijn tanden gaat)
Wel ben ik gemakkelijk moe en heb ik het gevoel dat er veranderingen in zowel mijn bewust zijn als mijn fysiek gebeurd.
Daarbij heb ik de indruk dat ik gemakkelijk in Alfa ben.
Natuurlijk neem ik deze producten pas een kleine week in, maar kan ik met zekerheid zeggen dat mijn knieën geen pijn mee doen en dat mijn figuur er begint uit te zien zoals toen ik +/- 35 jaar was.
De andere gegevens zijn op dit ogenblik meer een indruk maar ik heb toch het idee dat zij naar de toekomst ook een bevestiging gaan worden. Om hiervan zeker te zijn, heb ik bv mijn tandvlees gemeten en kan ik zo met zekerheid vaststellen of er verandering in komt. Met betrekking tot de Alfa staat stel ik vast dat ik gemakkelijk parkeerplaats vind in de straat waar ik graag wens te parkeren..
Ik zal het zeker niet nalaten om u op de hoogte te houden
Vriendelijke groeten
E
Hallo Jacob, oktober 2013

Ben inmiddels al een week bezig met Goudwater, ik merk dat het iets teweeg brengt en inderdaad oude symptomen
komen regelmatig de kop opsteken. Aangezien ik ervaring heb met supplementen geef ik het natuurlijk niet op en zie dit als een goed teken, want ik ervaar regelmatig ook momenten dat ik me heerlijk voel. Ik verwacht dan ook dat de de goede momenten straks ook gaan overheersen,althans zo voelt het een beetje aan.

Ik heb 10 jaar geleden op jonge leeftijd(21 Jaar) een fikse burnout gehad,die ik met de kennis die ik nu heb makkelijk had kunnen voorkomen.Je zult begrijpen dat dit grote gevolgen heeft gehad,geestelijk en lichamelijk was ik totaal ontregeld.Immuunsysteem was ingestort met alle gevolgen van dien en geestelijk was ik een wrak.

Maar ik heb het nooit opgegeven, met vallen en opstaan ben ik uiteindelijk in balans gekomen. Ik heb in de wereld van alternatieve geneeskunde flink wat ervaring op gedaan, ik heb nu hoop gekregen in jullie producten en dat zeg ik niet zomaar. Ik heb mijn verhaal heel kort gedaan, (je wil niet weten wat ik allemaal heb meegemaakt:)

Met vriendelijke groet,