Resonantietherapie bij hoofdpijn

Home » Resonantietherapie bij hoofdpijn

Resonantietherapie bij hoofdpijn

Resonantietherapie is een alternatieve behandeling die elektromagnetische golven gebruikt om verschillende soorten pijn, waaronder hoofdpijn, te verlichten. Deze therapie is gebaseerd op het idee dat alle organen en weefsels in ons lichaam een specifieke frequentie hebben, die kan worden beïnvloed door externe energiebronnen zoals elektromagnetische golven.

Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben, waaronder spanning, stress, hormonale veranderingen, voeding en medicatie. Resonantietherapie kan bijdragen aan het verminderen van hoofdpijn door de juiste frequenties toe te passen op de pijnlijke gebieden in het hoofd en de nek.

Door de elektromagnetische golven op de juiste frequentie af te stemmen, kunnen deze de weefsels in het hoofd en de nek stimuleren, waardoor de natuurlijke genezingsprocessen worden geactiveerd en de pijn wordt verminderd.

Waarom onze praktijk?

Auror Scalar Technologie

Een van de voordelen van resonantietherapie is dat het niet-invasief en geheel  pijnloos is. Je hoeft geen medicijnen te nemen of je te onderwerpen aan ingrijpende behandelingen zoals elektroconvulsietherapie. In plaats daarvan worden elektromagnetische golven door heel het lichaam aangebracht waardoor de energie in het lichaam wordt gestimuleerd en de natuurlijke genezingsprocessen worden geactiveerd.

Als je lijdt aan depressie en op zoek bent naar een effectieve, niet-invasieve en veilige therapie, dan is resonantietherapie zeker een goede optie. Ook bieden wij moderne middelen als White Powder Gold, HVR Formula encolloïdaal zilver, en meer wat extra kan ondersteunen.

De behandelingen worden eens in de week of eens in de 2 weken gegeven, het is maar net wat men zelf kan en wil. Als men ernstig ziek is adviseren wij om vaker te komen. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Wilt u meer weten of een intake plannen?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Of laat uw gegevens achter via het formulier op deze pagina. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Scroll To Top
Close
Close

Winkelmand

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping