Halo Jacob
Ben bij jou terecht gekomen met hooikoorts klachten. Daar proberen we wat aan te doen zei jij. Nu dat was de eerste keer al goed raak, alles kwam los. Gelukkig kon ik het goed hebben. Maar nu komt het, ik ging last van mijn been krijgen. Jij vroeg wat ik daaraan had. Mijn antwoord was; dat ik een dystrofie been had.

Met een ongeluk (vijf en een half jaar geleden) heb ik er een postraumatische reflex distrofie aan over gehouden. Ik ben door de behandelingen bij jou steeds beter gaan lopen en kreeg ook meer kracht. Voorheen had ik vier jaar in een rolstoel gezeten, twee keer per week ging ik naar therapie en dan nog de wisselbaden. Nu ben ik zo ver dat ik alles aan de kant heb gedaan, mijn rolstoelen zijn weg en geen therapieën meer. Iedere dag wandel ik een uur om mijn volledige kracht weer terug te krijgen. En dat lukt aardig.

Dank zij jou therapie Jacob, maar ook dank zij de kracht en geloof in mij zelf, want als die er niet is houd het op. Dus Jacob in één woord het is geweldig.

Bedankt M.V. te W.