Verjonging met High Vitality Rejuvenation

Levensverlening, verjonging met TA65, Astragaloside IV 99,9% & Cycloastragenol 99,9% De High Vitality Rejuvenation

TA65 en Astragaloside IV 99,9% & Cycloastragenol 99,9% 

Telomerase activeerders vallen de volgende 2 stoffen onder, Astragaloside IV 99,9% en Cycloastragenol 99,9% Veel wetenschappers beweren dat telomerase een ati- aging product is wat de dus inhoud dat dit tegen veroudering is en dus een verjongend effect kan hebben op ons lichaam. Telomeren beschermen dan ook je cellen en dus je ook jouw DNA en stamcellen. De telomeren in iemand zijn lichaam zijn het langst als men pas is geboren en nemen na elke celdeling iets af, totdat er niets meer van over is. E dus van ons ook niet. Door de Telomerase techniek welke met een nobelprijs https://www.nobelprize.org/prizes/medicine/2009/greider/lecture/ is onderscheiden is het mogelijk om de telomeren weer te verlengen en dus veroudering te stoppen of zelfs om te keren naar verjonging.  Astragaloside IV,  Cycloastragenol en TA 65 kunnen telomerase weer gaan activeren.

TA65

Als het gaat om Telomerase dan is de TA 65 al langer en het meest bekend. Bij de TA65 zegt men een speciaal extract uit de Astragalus plant te gebruiken de Cycloastragenol. Dit is ook waarom wij TA 65 aan ons product de High Vitality Rejuvenation toevoegen.Het beste kan niet goed genoeg zijn als het gaat om het welzijn van de mens.

DNA

Iedere cel in het lichaam van de mens DNA, wat de bouwstenen van het lichaam zijn. Als het hier fout gaat dan kan er veel fout gaan met lichaam en geest. Erge zieken kunnen hierdoor ontstaan zoals kanker, reuma, spierziekten en zo voorts. Dit ontstaat dan door beschadigingen van ons DNA die leiden tot snelle veroudering. Maar tegenwoordig is het mogelijk je te beschermen tegen snelle veroudering. Met De High Vitality Rejuvenation waarin stoffen als TA65, C60 en Procaïne verwerkt zijn. Je ziet dan ook dat door dit product te gebruiken jouw lichaam er geleidelijk aan steeds jonger uit gaat zien en ook de vitaliteit kan enorm gaan toenemen, evenals het geheugen, concentratie en levensvreugde. Dit product activeert de telomeren en vermeerdert stamcellen, dat ga je lichamelijk voelen en zien!

Synergie

Belangrijk is de synergie in een product. Dit wil zeggen dat de onderlinge samenwerking van verschillende stoffen in één product, het effect daarvan vele malen effectiever is dan dat van één enkele stof  in een product. Men denkt vaak dat je van een bepaalde stof heel veel moet innemen, echter het tegendeel is waar. Het gaat er uitsluitend om de juiste stoffen bij elkaar te brengen om de meest effectieve interactie (synergie) te krijgen. Het doel is om een zo groot mogelijk positief effect te creëren en daarvoor dienen de onderlinge verhouding met de stoffen in balans te zijn om dit voor elkaar te krijgen. De High Vitality Rejuvenation voldoet aan deze balans (synergie) in het product, dit bewijst zich ook door het effect wat het heeft bij mensen die dit product gebruiken. Het is dan ook een zeer complexe formule met een uiterst positief resultaat