Prostaat tumor, verhoogde PSA en hormoonpreparaten

Dag Jacob,

Neem even de tijd je te vertellen hoe het nu met mij staat. Lukt bij jou niet altijd dat goed te vertellen.

Heb gisteren onderzoeken/gesprekken gehad in het ziekenhuis. De psa is nu rond de 20, zonder het gebruik van hormoonpreparaten. Op zich prima. Loopt nu wel tergend langzaam op. Zoals je weet doe ik alles op eigen kracht en gaat het me vrij goed.

Heb nu klachten, aandrang rond de endeldarm. Dit is gisteren ook bevestigd.
De prostaattumor is gegroeid tegen de endeldarm aan en is de veroorzaker van de klachten. De tumor staat dus niet stil, al wijst de psa uit dat er geen verandering is?? Hier moet ik wat mee.

De minst slechte optie waarvoor nu is gekozen is opnieuw hormoonpreparaten gaan slikken, waardoor de prostaat zal gaan slinken en de klacht zal afnemen. Dit is niet onoverkomelijk, kan er ook weer mee gaan stoppen. Chemo is dus helemaal niet aan de orde! De specialist heeft me uitgelegd dat ik zijn paradepaardje ben: vrijwel alle prostaatkankerpatiënten van hem met mijn leeftijd( vanaf 2006) zijn al overleden. Had bij mij ook zo moeten zijn. Bij mij lijkt de tumor zich echter alleen te manifesteren in de prostaat en niet in de lymfeklieren/botten/andere organen. Op zich is dit een gunstige ontwikkeling..

De specialist heeft me op het hard gedrukt vooral door te gaan met al mijn alternatieve programma’s , geeft aan dat deze er dus zeker toe doen!.
Heeft nog aangegeven dat ik wat behandelingen betref nog helemaal vooraan sta, er is nog niets ingezet. Zou dus nog jaren vooruit kunnen.
Hoe meer ik met specialisten praat Jacob, hoe meer ik ervaar hoe weinig ze weten.. Daarnaast zitten ze m.i. op een verkeerd spoor.

Op zich Jacob, is bovenstaande een gunstige ontwikkeling. Echter de tumor groeit wel. Wil hier echter geen genoegen mee nemen. Je weet dat ik beter wil worden en heb er vertrouwen in dat dit wel komt. Wat anderen ook zeggen of ervan vinden kan me niet schelen.

De resonantietherapie speelt m.i. een grote rol in mijn proces, ga er vanuit dat de nieuwe apparatuur en je aanvullende “drankjes” nog meer gaan brengen
Het stoppen met je drankjes heeft dus geen invloed gehad op mijn klachten. Zijn dus ook niet de veroorzaker. Ben er vandaag weer mee begonnen.

Kom deze week morgen ( rond 12.00u) gewone tijd.
The show must go on!
Tot dan.

Groet,

Jan