Positiever, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel krachtiger/sterker, traagwerkende schildklier, chronische vermoeidheid (CVS-ME) beter humeur en verbetering gezichtsvermogen

Beste Jacob,

Inmiddels kom ik al een tijdje bij je in de praktijk. Telkens ervaar ik verbeteringen en een stijgende lijn in mijn welzijn en gezondheid. De apparatuur en producten worden up to date gehouden en regelmatig versterkt. Tijd dus voor ook een update van mijn ervaringen.
De frequenties worden aangepast en daardoor word ook ik als het ware mee in de positiviteit omhoog getild. Als persoon ben ik steeds krachtiger geworden. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo .

Mijn energielevel is enorm gestegen waardoor het gemakkelijker is met chronische vermoeidheid om te gaan.
Een van de twee soorten medicatie voor een te traag werkende schildklier gebruik ik niet meer en ben daarin nu stabiel.
Bij de laatste scans voor de meting in verband met osteoporose werd alleen nog een licht calciumtekort geconstateerd.
Bij halfjaarlijkse controle bij de tandarts is alles oké.
Contactlenzen of bril heb ik nog minimaal nodig.
Mijn humeur is verbeterd en ik sta positiever in het leven.
Spiritueel ben ik enorm gegroeid. Hierdoor mag en kan ik deze positiviteit zelfs aan andere mensen uitdragen.
De operatie ben ik goed in gegaan omdat ik vooraf wat vaker ben gekomen. Bovendien ben ik veel sneller opgeknapt en hersteld dan ik had gedacht door wat vaker te komen.
Samen met anderen wisselen we tips en ideeën uit. Ook jij geeft ons jouw “eigen” wijsheden in positieve zin. Jouw inbreng wat betreft producten, hulpmiddelen en kennis. Ieder kan daar weer zijn eigen voordeel mee doen.

Jouw betrokkenheid en de manier hoe je met alles omgaat raken me.
Uiteraard is Erik de steun en toeverlaat op de achtergrond.
Dank jullie wel voor de mogelijkheden die jullie bieden.
Een stukje verlichting dat aangereikt wordt!

Mevr A te E