Scala Probe

Resonantie/frequentie apparaat

Nadat ik in 2002 en 2005 geopereerd ben aan stenose [wervelkanaalvernauwing ] bleef ik na de 2e operatie nog steeds pijn houden in mijn benen.
Daarna kwam ik bij de pijnbestrijdingskliniek terecht. Daar werd ik dan een halve dag op genomen voor ’n zenuw uit te schakelen. Dan ging het weer ’n paar maanden goed en begon de pijn van de stenose weer op nieuw en moest dan weer opnieuw ’n ruggeprik met cortisonide. dat ging zo nog 3 1/2 jaar door. En ze konden niets meer voor me doen of anders weer een operatie. ik kon nog amper 10 min. lopen buiten. ik moest in juni 2008 in ’n rolstoel mee op vacantie als we gingen wandelen.

Oct.2008 hoorde ik het adres van jou en kwam ik eenmaal per week bij jou. Begin December 2008 kon ik alweer 20 min. lopen en kan nu inIn Febr.2009 +/- 1uur lopen en de laatste maand zonder pijn. Ik ga nu 3x per week naar de sportschool, want ik heb veel meer energy gekregen, wat een wonder .

Beste Jacob ontzettend bedankt voor deze therapie en de hartelijkheid van jullie, het is tevens ook nog gezellig bij jullie .

Met de vr.gr. van N.v.d.B.