Beter worden?

Na twee maal gedotterd te zijn voelde ik mij zo belabberd dat ik er geen goed gevoel over had. Hoe kan je eigen beter voel na al die grote dosis medicijnen die er maar in gespoten werden en de slechte hygiëne word je met een grote zak medicijnen weer naar huis gestuurd. Ik voelde mij een slappe lappenpop die van het bed en de bank mijn dagen moest zien door te komen. Verschrikkelijke bijwerkingen van de zware bloedverdunners tekende overal blauwe plekken op mijn lichaam ik was voor het leven getekend. Na vele weken zonder verbetering wilde ik er de brui aan geven want dit was geen leven. Gelukkig had ik een man die mij in alles kon bijstaan en ondanks toch probeerde op te monteren. Na vele doktors bezoeken die verder ook niets opleverden haalde ik het weekblad uit de bus. Hierin troffen wij een onderdeel met als hoofdmoot Genezen door electromagnetische golven. Na het geheel doorgelezen te hebben keken wij elkaar eens aan en dachten wat kunnen wij met zoiets. Al vlug meenden wij dat dit iets voor mij zou zijn.

We belden naar het adres en Jacob melde zich en een afspraak was gauw gemaakt. Op de afspraak schoenen en jas uit en werden op een mooi plaatsje gezet waarna even later de thee werd geserveerd. Na zo’n tien minuten vroegen wij aan Jacob wanneer deze kon beginnen, maar deze lachte en zei dat wij al tien minuten onder behandeling waren. Op de terugweg vroeg ik aan mijn gade wat zij er van vond. Zij vertelde dat zij helemaal van binnen warm was geworden en bij de tweede sessie werd haar hoofd helemaal leeg waarop hoofdpijn volgde. Na een nachtje slapen memoreerden we samen de dag van gisteren en konden wij bevestigen dat het geholpen had althans de vrouwelijke kant. Op de tweede dag moest ik constateren dat ik mijn Doortje dartel weer helemaal terug had. Geen pijn meer in haar de benen, voldoende adem, zij kon de wereld weer aan.
Tot op heden is zij niet meer terug gevallen en zijn wij blij dat wij de stap gewaagd hebben.

Met dank aan Jacob