Goudwater, Colloïdaal goud met platina, zilver en Indium.

Goedemorgen,

Enige weken geleden heb ik Rejuvenation Formula Gold (Goudwater) bij u besteld.
Dezelfde dag na het ontvangen van het goudwater ben ik begonnen met inname hiervan.
Merk diverse fysieke en mentale effecten. [Nu moet ik er bij vermelden dat ik een zeer druk en stressvol leven leidt op dit moment.] Zo ben ik heel licht in mijn hoofd geweest, slapeloosheid, futloos, snel geïrriteerd en zelfs beetje down, ect…
Soort van uitvergroot effect van voor de inname.

Ook was het zo druk in mijn hoofd met allerlei gedachten, dat deze bijna niet waren te stoppen en ik bijna niet meer sliep. Als ik in slaap viel waren de dromen zeer heftig. Nu gaat het al wat beter en vannacht en 3 dagen terug een volwaardige nachtrust gehad. Hoop dat dit zo doorzet en opbouwende heen gaat, want na 1 zon goede nachtrust merk ik dat ik enorm energiek ben in vergelijking tot voor de inname, ondanks het tekort aan nachtrust.

Alvast bedankt hiervoor en fijne dag gewenst.

Groet,